Despre

Acest blog s-a nascut din dorinta de a promova calitatea intr-o perioada cand 90% din internet promoveaza kitch-ul si prostia. Asa ca fie ca va fi vorba de filme, muzica, articole sau orice altceva, va fi in primul rand vorba de calitate. Cineva a spus odata o fraza interesanta: „Esti ceea ce asculti, privesti sau faci”. Daca vrei sa faci parte din patura de jos a societatii, imi pare rau ca te-am dezamagit, pentru ca aici nu vei gasi recomandari de muzica sau filme care sa te invete cum sa injuri mai colorat sau cum sa te comporti mai josnic in societate. Dar daca vrei sa incercam impreuna sa aducem un gram de contributie la promovarea calitatii in societatea in care traim, esti bineprimit sa intri in echipa.

Si fiindca este vorba de calitate, tot pe acest blog vor ocupa un loc important articolele care propovaduiesc adevarul Cuvantului lui Dumnezeu, pentru ca a fi crestin, inseamna o viata plina de calitate.

Am dat acest nume blogului tocmai din dorinţa de a promova calitatea. A creşte în calitate înseamnă a filtra tot ce poate intra în noi astfel încât nimic din ce nu ne ajută la a ne îmbunătăţi viaţa, să nu intre. Sunt lucruri în jurul nostru care pe unii ne încântă iar pe alţii ne dezgustă. Suntem oameni diferiţi şi e normal sa fie aşa. Avem principii de viaţă diferite, avem idealuri diferite, aşteptări, obiceiuri, etc… Noi nu am evoluat din maimuţă, specie care dealtfel nu prezintă prea mari diferenţe de la individ la individ, ci am fost creaţi de Dumnezeu tocmai cu scopul de a fi diferiţi.

Fiecare dintre noi avem libertatea de a alege. Putem sa alegem ce muzică să ascultăm şi ce să nu ascultăm, putem alege ce prieteni să ne facem sau încotro să ne canalizăm puterea de a crede. Important de ştiut este că orice decizie luăm, ne influenţează mai mult sau mai puţin viitorul…

Am spus lucrurile de mai sus cu scopul de a face tematica blogului înţeleasă chiar si acelora care nu gustă calitatea. In acest blog singurul criteriu de diferenţiere va fi calitatea, care insemnă un mesaj bun transmis de un film, o melodie sau orice alt produs media. Probabil că proiectul acesta nu se va ridica la nivelul aşteptărilor unora dintre voi, asta e, nu pot fi toţi mulţumiţi… nici nu intenţionăm asta. Intenţia şi scopul blogului este „…puţin, dar de calitate”. Ne dorim ca proiectul de faţă să fie o resursă potrivită pentru cei care îl urmăresc.

Dacă alegi calitatea ca punct de referinţă în viaţa ta, te invităm să iei parte cu noi la identificarea produselor media care ne merită atenţia.

Un răspuns

3 02 2010
sami

adauga la filme si ,,To save a life”..uitate la trailer si vezi cum e…

Lasă un comentariu